Profirenta car | Inchirieri masini Tg-Mures | Rent a car Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

PROFI Rent a Car Cluj va ofera servicii predare/preluare gratuit in locatia Aeroportul International Cluj-Napoca cat si pe raza orasului. Clientilor fideli li se acorda reducere chiar de la a doua inchiriere, de la PROFI Rent a Car. Onoram inchirieri si pentru cei din urmatoarele orase: Alba-Iulia, Bistrita si Oradea, iar pentru mai multe informatii contactati PROFI Rent a Car.

Inchirierea unei masini pentru o perioada mai lunga de timp beneficiaza de OFERTE AVANTAJOASE.

Tarifele afisate includ TVA, iar garantia este cuprinsa intre 100-700Euro.

Targu Mures

PROFI Rent a Car Targu-Mures va ofera servicii predare/preluare gratuit intre orele 8:00 – 20:30, iar in cazul unei inchirieri de peste 7 zile in afara programului  predare/preluare gratuita in locatia Aeroportul Transilvania Targu-Mures  cat si pe raza orasului. Clientilor fideli li se acorda reducere chiar de la a doua inchiriere, de la PROFI Rent a Car. Inchirierea unei masini pentru o perioada mai lunga de timp beneficiaza de OFERTE AVANTAJOASE.

Tarifele afisate includ TVA, iar garantia este cuprinsa intre 100-700Euro.

Sibiu

PROFI Rent a Car Sibiu va ofera servicii predare/preluare gratuit la inchirieri de peste 7 zile in Aeroportul International Sibiu. Clientilor fideli li se acorda reducere chiar de la a doua inchiriere, de la PROFI Rent a Car. Inchirierea unei masini pentru o perioada mai lunga de timp beneficiaza de OFERTE AVANTAJOASE.

Tarifele afisate includ TVA, iar garantia este cuprinsa intre 100-700Euro.

Rezervare

Cash
Cu cardul