Profirentacar | Inchirieri autoturisme Ieftin, Cluj-Napoca

Conditii generale de inchiriere

 

 

 Clientul trebuie sa aiba 21 de ani impliniti, sa fie posesorul unui permis de conducere national sau international valabil si cu o vechime de cel putin 1 an, sa prezinte un act de indentitate valid.

 Toate autovehiculele sunt livrate si trebuie returnate cu (plinul facut) in functie de politica firmei. In cazul in care rezervorul nu este plin la returnare, se va factura contravaloarea combustibilului lipsa calculat dupa estimarea Locatorului.

 Inchirierea este permisa numai pe teritoriul Romaniei sau UE.

 Autovehiculul inchiriat poate fi condus numai de catre Client, persoanele mentionate in contract ca soferi aditionali si de catre Locator.

 Autovehiculul inchiriat trebuie utilizat  in conformitate cu instructiunile de folosire a acestuia si in conformitate cu indicatiile Locatorului. Orice avarie trebuie anuntata Locatorului si Organelor de Politie in momentul in care a fost constatata si trebuie luate toate masurile de limitare a acesteia.

 In caz de dauna clientul se obliga sa indeplineasca formalitatile de declarare a daunei prevazute de lege.

Fiecare închiriere are o franciza pentru daune, numita si garantie pentru avarii. Garantia se factureaza de catre Locator catre Client numai in urmatoarele conditii :

- intretinerea inadecvata a autovehiculului, fapt ce a dus la defecte si distrugeri  (taierea, inteparea sau explozia anvelopelor, deformarea jantelor, defectiuni intentionate la motor, deteriorarea tapiteriei, a huselor sau a placutelor de inmatriculare, lipsa obiectelor specificate in fisa de predare-primire )

- daune provocate in timpul conducerii autovehiculului de catre persoane neautorizate (neautorizate = care nu respecta conditiile de inchiriere referitoare la varsta soferului, vechimea categoriei din permisul de conducere).

- daune (accidente) cauzate autovehiculului inchiriat, si neefectuarea demersurilor obligatorii de constatare a daunei de catre organele abilitate de Politie,

- daune (accidente) cauzate autovehiculului inchiriat, constatate de catre organele abilitate de Politie, ca fiind din vina Clientului sau cu autor necunoscut (include si situatia in care autovehiculul este gasit lovit/vandalizat in parcare. Clientul se obliga de a obtine Autorizatia de reparatie de la Organele de Politie, inainte de returnarea masinii.

- furtul autovehiculului inchiriat, a cheilor originale sau a placutelor de inmatriculare.

 Autovehiculul are asigurare CASCO. Asigurarea nu acopera si pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor apartinand Clientului sau insotitorilor sai, aflate in autovehicul.

 Pretul de inchiriere pe zi este oferit in functie de perioada de inchiriere. In cazul restituirii anticipate (inainte de expirarea perioadei de inchiriere) nu se ramburseaza sumele platite, decat cu exceptia initiativei Locatorului sau se va elibera un Voucher pentru valoarea ramasa.

 

Conditii de plata

 

 Tarifele de inchiriere sunt stabilite in Euro. Contravaloarea chiriei se factureaza in RON la cursul BRD din ziua facturarii. Plata se face in avans, la semnarea contractului in numerar, cu card-ul sau prin alte modalitati de plata.

 

Restituirea autovehiculului

 

 La expirarea duratei de inchiriere Clientul are obligatia de a restitui autovehiculul la ora si locul specificate in contract,  in aceleasi conditii in care a fost preluat.

 In cazul in care Clientul intarzie nejustificat predarea autovehiculului, Locatorul are dreptul sa il ridice din posesia Clientului pe cheltuiala si riscul acestuia din urma.

 

Tarife pentru accesorii extra:

  • Scaun pentru copil 3E/zi
  • Lanturi pentru zapada 3E/zi
  • Sistem de navigatie GPS 3E/zi

 

Clientul se face responsabil in cazul deteriorarii echipamentelor cu plata in totalitate a acestora.

 

Toate tarifele afisate includ TVA.

 

Informatiile de mai sus va arata o parte din Termenii si Conditiile generale de inchiriere.